🛠️ Just nu pågår en större helrenovering här. Om du hittar något som inte fungerar som det ska får du gärna höra av dig!

Skip to main content
profile pic
Anders Thoresson

Nu har jag börjat länktipsa igen

| | Lästid: 1 minuter (826 tecken)

En kedja.

Som teknikjournalist läser jag massor, för att omvärldsbevaka och för att göra research. Mycket av det jag läser är värt att tipsa om. Nu börjar jag med det igen.

Det finns en kategori här på min webbplats som heter Länktips. Senast jag publicerade något där var 2014. Men den senaste veckan har jag postat fyra nya inlägg, ett kort citat ur något jag läst tillsammans med en kort kommentar om varför jag tycker det är intressant.

Jag satte mig äntligen ner och skapade ett smidigare sätt att skapa de där korta inläggen från min telefon och pekplatta, de verktyg som jag oftast använder när jag läser. Ofta innebär det att jag sparar ett citat och en kommentar till mitt eget researcharkiv – men från och med nu också som korta inlägg här på min webbplats. (Med hjälp av fantastiska Drafts som skickar vidare till Wordpress-appen.)

Vill du följa mina tips, men inte i blogg- utan i e-postformat, kommer jag också att inkludera länktipsen i det nyhetsbrev jag skickar ut varje fredagseftermiddag.